Ontmoet Jogé

SuperVision Coach

HET ORAKEL

Heb je wel eens van het orakel van Delphi gehoord? In de Griekse Mythologie is het een plek waar een vrouw bij het vuur zit en waar je naar toe gaat als je goede raad nodig hebt. Een plek waar jij, in alles wat je bent,  je aan het vuur kunt verwarmen. Thuiskomen, volledig jezelf zijn en/of jezelf ontdekken en ontwikkelen. Gezien en geaccepteerd worden in wie je bent, je totale zijn (fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch/spiritueel).

Daar waar je inzichten krijgt die niet altijd vanuit je denken te verklaren zijn, maar wel positief doorwerken in je dagelijkse leven.

Je haalt wat je nodig hebt, komt in alle vrijheid en gaat weer als het genoeg is. Je mag ook altijd weer terugkomen. De deur staat altijd open. Dat is wat ik je heel graag wil bieden.

Wat ik daarin fijn vind om te doen is je verder brengen op jouw pad, en alles in ontspanning. Samenwerken om voor elkaar te krijgen wat je van binnenuit wél wil en kan. Door mijn senioriteit en levenservaring realiseer ik mij dat het tijd is om kennis en kunde door te geven. Dat doe ik door middel van coaching en training zowel op persoonlijk niveau voor levensvragen, als in organisaties, denk aan outplacement en re-integratie trajecten, maar ook heel specifiek aan coaches die zelf op de eerste plaats natuurlijk ook mens zijn en zich verder willen ontwikkelen.

 

Als extra heb ik het geluk een kwaliteit te hebben die dit totale proces nog eens extra ondersteund.

Vanaf mijn kindertijd zie en voel ik, als ik mij daarop instel, trillingen rond mensen. Ik kan geen aura zien, maar het is vergelijkbaar met de kringeling die je boven een vuur kunt zien of zoals de rimpelingen in het water. In de loop der jaren heb ik geleerd (ook met behulp van andere teachers) deze bewegingen te koppelen aan onderbewuste gevoelens/emoties en irritatie patronen. Zo kijken noem ik nu SuperVision.

 

  • LinkedIn - Black Circle
255398901_6278682508868361_9099497057536651354_n.jpg

Lange tijd heb ik het moeilijk gevonden om hiervoor uit te komen. Had het idee dat mensen mij dan niet meer serieus zouden nemen. Met name omdat het zo ongrijpbaar is. Daarom heb ik in eerste instantie veel onderzoek gedaan en mensen (die daarvoor open stonden) coaching en behandelingen gegeven zonder specifiek op dat stuk ruchtbaarheid te geven. Die tijd is nu voorbij en voor coachees en voor mij is het een feestje als meer dan de coachvraag en daardoor onderbewuste klachten ook verholpen zijn.

Gelukkig is er steeds meer aan te tonen waarom klachten in het menselijk systeem ontstaan en wat je daarmee in het zelfgenezend vermogen kunt activeren. Heb het gevoel dat ik er niet meer omheen kan en wil om hiermee te helpen. Inmiddels ben ik dan ook heel blij met deze gave die ik SuperVision noem.

Kom jij je ook verwarmen aan het orakel vuur? De deur staat open en je bent van harte welkom!

Hartegroet Jogé