top of page

Mind/Body Coaching

Veranderen door bewegen

Bij Mind/Body coaching erkennen we dat ons hoofd het al begrijpt hoe dingen werken, maar ons lichaam nog ruimte nodig heeft om het volledig te integreren. Want het lichaam liegt nooit; het draagt onze emoties, spanningen en verlangens met zich mee. Door de kern, op celniveau, mee te laten resoneren zie je veel betere resultaten.

 

Bij de sessies moedig ik je aan om te voelen waar je woorden resoneren in je lichaam. Door bewust te worden van deze sensaties, kunnen we dieper inzicht krijgen in wat er onder de oppervlakte speelt. Ik nodig je uit om te ontdekken wat je denkt, maar vooral ook te voelen wat je denkt. Wat ligt hieronder?

 

Energetisch werken is een essentieel aspect van mijn aanpak. Ik werk met de energieën die in en om je stromen, om blokkades op te lossen en evenwicht te creëren. Daarnaast spelen visualisatie, meditatie en mindfulness een centrale rol in het bevorderen van je zelfbewustzijn en het vinden van innerlijke rust.

 

Wandelcoaching tilt het proces naar een hoger niveau. De kracht van beweging en de rustgevende omgeving van de natuur helpen bij het openen van nieuwe perspectieven en helpt tevens nieuwe inzichten te integreren op celniveau. Ik combineer dit met creatieve spelvormen. Door te spelen en te experimenteren, kunnen we diepere lagen van onszelf ontdekken en eventuele blokkades op een veilige en ondersteunende manier doorbreken.

 

Bij Mind/Body coaching staat persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Ik streef ernaar om je te ondersteunen bij het onthullen van je innerlijke wijsheid en het vinden van balans Samen bouwen we aan een harmonieuze en authentieke versie van jezelf, zodat je vol vertrouwen en bewustzijn in het leven kunt staan.

 

Ontdek de kracht van Mind/Body coaching en begin vandaag met het creëren van een leven dat resoneert met wie je werkelijk bent. Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en laat mij je begeleiden op je reis naar innerlijke vervulling en groei.

bottom of page