IntoTheWoods - Wandeling

Ontspannen, Reflecteren, Bewust worden, Rust in je hoofd, Stress Weg, Beter Humeur, Creatiever, Beter Slapen, Weerstand Boost!

iStock-1253129649.jpg
iStock-1253129649.jpg

NATUURLIJK EN VAN-ZELF

 

Dat de natuur ons veel te vertellen heeft dat weet je denk ik wel, maar ook echt de tijd nemen om de natuur in te gaan, dat schiet er nog weleens bij in hoor ik veel mensen zeggen. Zelf vind ik het elke dag fijn om te lopen. Een keer alleen, maar ook samen met een vriend of vriendin, naast dat ik ook wandelcoaching geef. Al wandelend is het veel gemakkelijker om met elkaar in gesprek te zijn. Je hele lijf doet als het ware mee. Je komt gemakkelijker op ideeën en kunt zo maar iets loslaten wat al langer vastzit. Het kan heel gemakkelijk zijn om zo nieuwe inzichten te krijgen.

Daarom organiseer ik regelmatig (groeps)wandelingen.

Als je zin hebt in een gesprek met anderen over wat jou bezighoudt dan kan dat. Niets hoeft, alles mag. Loslaten, de wind door de bomen horen ruisen, als we geluk hebben schrijnt de zon! Jezelf stevig gronden/aarden, of juist alles loslaten, net wat voor jou passend is.

 je bent van harte welkom! 


De eerstvolgende vindt plaats op vrijdag 16 september 2022 van 10.00 - 12.30 uur.

We starten deze keer gezamenlijk met een stiltewandeling van ongeveer 20 minuten, waarmee je vanuit jezelf kunt verwonderen. Ergens halverwege zijn we op een open plek en doen we gezamenlijk een Visualisatie die je ook online toegestuurd krijgt. Deze kun je downloaden op je mobiel. Dus vergeet je oortjes niet :) De Visualisatie helpt je om duidelijkheid te krijgen over levensvragen die je hebt.

Aan het eind van de wandeling drinken/eten we (naar behoefte en op eigen kosten) nog wat bij Restaurant Zuiver in Leusden, waar we ook geparkeerd staan.

Er zijn dit keer geen kosten aan verbonden aan de wandeling. 

Start 10:00 uur Vlooswijkseweg 3832 RG Leusden

Ga je mee Verwonderen?

Ik kijk uit naar de wandeling en kennismaking met jou!

Inschrijven

IMG_20210518_154430.jpg