Als spaceholder bied ik ruimte en tijd waarin jij kunt ontwikkelen en jezelf kunt zijn. We gaan samen op zoek naar hoe je meer contact kunt maken met je ziel. Hoe je intenties helder worden en daadwerkelijk vorm krijgen.

 

We ont-moeten elkaar in een jaar tijd 9 keer en werken met een kleine groep (6 tot maximaal 10 personen).

Van en met elkaar leren, ontdekken, voelen, onderscheiden, uniek zijn.

 

De groep geeft jou zichtbaarheid omdat anderen jou spiegelen, herkennen en erkennen. Waar ik bijvoorbeeld graag gebruik van maak is samen meditatief visualiseren. Een mooie manier om je energieveld te verhogen. Het is een van mijn kwaliteiten om de energie in groepsprocessen te stimuleren. Door het groepsproces zet je jouw ontwikkeling direct in de wereld omdat je met anderen deelt. Je kunt de groep gebruiken als proeftuin voor je dagelijkse leven. Alles uitproberen waarbij ook pauze momenten nodig zijn om te voelen en te ervaren hoe het in jou en voor jou is. Er ontstaat verbondenheid, een platvorm voor liefde. Voor jezelf en voor de ander.

 

Je ontdekt je eigen kracht, wie jij ten diepste bent en leeft daarvanuit je leven(s)werk.

 

Ik ben er, regel de ruimte, zowel binnen- als buiten in de natuur en neem mijn kwaliteiten als spaceholder, (groeps)coach/trainer mee.

 

Onderstaand een overzicht van de 9 themadagen. In het Frans! omdat ik de franse woorden zo mooi passend vind en de bijeenkomsten naast Nederland ook meer gecomprimeerd in Frankrijk plaatsvinden in een retreat van 5 dagen. (eerstvolgende 16-22 april 2023).

 

Amuse (een smaakmaker)

Voordat de groep start hebben we eerst een individueel (online) kennismakingsgesprek met elkaar. Ik hoor graag wat je wensen zijn, wat je wilt ontwikkelen, en stel gerust je vragen die je verder over de groepscoaching en/of mij zou willen weten.

 

Apéritif (voorgerecht)

De eerste dag van de groepscoaching staat volledig in het teken van kennismaken. Dat doen we om het vertrouwen en de veiligheid, met elkaar op te bouwen zodat je ook met alles kunt en durft te komen. We zullen deze dag allerlei oefeningen doen om het groepsgevoel te versterken en de gelijkgestemdheid te vergroten. 

 

Plat principal (hoofdgerecht)

7 dagen Hier gaan we de diepte in, met elkaar en ieder met zijn/haar eigen proces.

 

Dat doen we doormiddel van onderstaande voorbeelden die aan de orde kunnen komen. Het totaal is afhankelijk van jouw inbreng bij de intake.

 

  • Fysiek: wandelingen met metaforen in de natuur gecombineerd met adem- en ontspanningstechnieken.

 

  • Mentaal: uitleg over de stappen van creatie en de wetten van aantrekkingskracht. Hoe werkt het in je brein. Werken aan overtuigingen.

 

  • Emotioneel: ervaringsgerichte oefeningen, meditatieve visualisaties, opstellingen, ervaringen in zelfliefde en naar behoefte individuele of relatiecoaching.

 

  • Energetisch: leren om je eigen energie en die van anderen te voelen. Het verhogen van je trillingsfrequentie

 

Je gaat steeds meer zicht krijgen op wat jouw zielsverlangen is, wat echt bij jou past, en wat je nog tegen houdt om dat te gaan doen. Door je belemmerende gedachten en patronen te doorzien en los te laten ontstaat er ruimte voor JOU. 

 

Plat d’acompagnement (tussengerecht)

Op dag 5 evalueren we waar je nu staat

 

Le dessert (nagerecht)

Dag 9 gaan we aan de slag met een creatief proces om alles in kleur en vorm neer te zetten wat je deze 9 dagen allemaal hebt ontwikkelt.

 

Wie ben 

Wit Papier Foto Delicaat Leven Citaat Instagram Verhaal kopie 3.png
Schermafbeelding 2021-07-17 om 14.32.18.png

We hoeven er alleen maar te zijn.

Samenwerken aan een dieper vertrouwen.

Blij zijn met wie we zijn.

Delen is inspirerend en trilling verhogend.

Data 2023 (allemaal op vrijdag)

27 januari - 24 februari - 31 maart - 28 april - 26 mei - 23 juni - 29 september - 27 oktober - 24 november.

Tussen de retreat dagen nemen we steeds een maand de ruimte, zodat je tijd hebt om de oefeningen te doen en de bijbehorende stof tot je te nemen.

Investering:

€ 1350,- inclusief btw, lunch, koffie, thee en het (werk)boek.

Jaar-Retreat
De schreeuw van je Ziel