top of page

Lifecoaching

Ben jij ook op zoek naar de sleutel om ‘moeiteloos’ invloed uit te oefenen op je leven waardoor je relaties en werk kunt creëren wat echt bij jou past?

Lifecoaching

Lifecoaching heeft raakvlakken met spiritualiteit, levensbeschouwing, inspiratie en waarden. Het zijn grote vragen over zin en de bedoeling van het leven. En het zijn ook de kleine vragen die zich in het alledaagse afspelen. Van 'wat maakt het leven de moeite waard' tot 'wat maakt de dag de moeite waard'.

Herken jij ook dat je in een complexe wereld van snelle veranderingen, grote uitdagingen en enorme mogelijkheden leeft?  Als je het leven vergelijkt met een rivier vecht je misschien dapper, maar met veel moeite langzaam tegen de stroom in. Soms zie anderen moeiteloos met de stroom mee varen, en eigenlijk wil jij dat ook! Het kan zijn dat je leven in al zijn hectiek en eisen ervoor heeft gezorgd dat je uit koers bent geraakt, vergeten bent te luisteren naar je intuïtie en je laat leiden door vaak negatieve en overtuigende gedachten. Een van de gevolgen kan dan zijn dat je niet meer creëert maar uitsluitend nog reageert. Zo zal je tevergeefs tegen de stroom invaren. Ben jij ook op zoek naar de sleutel om ‘moeiteloos’ invloed uit te oefenen op deze stroom en zo je leven en werk te creëren wat vooral wel bij jou past?

 

Onderstaand een aantal vragen waar mensen mee komen:

  • Ik wil meer balans tussen mijn binnen- en buitenwereld

  • Ik wil mijn blauwdruk leren kennen (Human Design)

  • Ik wil weer een fijne relatie met mijn partner en we hebben behoefte aan relatietherapie

  • Ben ik hooggevoelig? Hoe kan ik hiermee omgaan?

  • Hoe krijg ik meer in flow in mijn leven?

  • Ik wil mijn eigen leven leven en niet dat van een ander

  • Hoe creëer ik meer moeiteloosheid

  • enz . . .

original_e455eb34-3edf-44a1-b013-5319a4d57aa4_IMG_20210427_134148.jpg

De wijze waarop we elkaar ontmoeten is altijd maatwerk en kan plaatsvinden in diverse Coachhuizen in Nederland (dus altijd bij jou in de buurt), we kunnen elkaar ook online zien, en nog een andere mogelijkheid is WandelCoaching. We weten allemaal hoe het is om buiten in de natuur te zijn. Het geeft een gevoel van vrijheid! Ook al heb je dezelfde wandeling vaker gelopen ziet het er elke keer weer anders uit. Een continu proces van verandering, hetzelfde als onze eigen natuur. Vraag jij jezelf wel eens af hoe het met je is?  Klopt het nog waar je mee bezig bent, of is er iets wat je anders wil? 

Liefde.png
bottom of page