top of page

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Door de coronacrisis is er veel verandert op de arbeidsmarkt. Werk wordt vaker digitaal uitgevoerd, er komen nieuwe banen bij en tegelijkertijd verdwijnen er banen. Juist in deze tijd wordt duidelijk hoe belangrijk het is om bezig te zijn met je ontwikkeling en wendbaar te zijn op de arbeidsmarkt.

 

Als loopbaancoach help ik graag om je aan te passen aan die nieuwe realiteit door, zowel als je werkend bent, ZZP of werkzoekend, een traject loopbaancoaching aan te bieden.

 

Wat houdt een Loopbaantraject in?

Het is een traject waarmee je inzicht krijgt in jouw toekomstperspectief en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het is de eerste stap in een mogelijke (her)oriëntatie op jouw arbeidsmarktpositie. 

 

In 5 individuele sessies zoomen we in op waar jij echt blij van wordt, wat jouw werk zinvol maakt, waar je energie van krijgt en wat je nodig hebt om met plezier te (blijven) werken.

 

Vast onderdeel van het traject zijn een aantal testen zoals de DISC/drijfveren en 16 personalities. Hiermee brengen we jouw persoonlijkheid en arbeidsmarkt voorkeuren in kaart en het vormt een hulpmiddel om de vragen ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik’ te beantwoorden.

Het resultaat van het loopbaantraject is een praktisch en persoonlijk ontwikkelplan. Een actieplan met stappen die je kunt zetten om de volgende fase van je loopbaan duurzaam vorm te geven.

 

Wat mag je van mij verwachten

De loopbaancoaching is vooral een bewustwordingstraject. We kijken naar waar je nu staat in je loopbaan en onderzoeken of, en welke stappen je in kunt gaan zetten, maar ook hoe je zelf de regie kunt nemen over je loopbaan. Na het traject ga je zelf aan de slag met jouw ontwikkelplan (al dan niet met ondersteuning).

IMG_20200311_134240_edited_edited.jpg

Praktische informatie loopbaancoaching

Loopbaancoaching traject €1.250,-*

5 intensieve, persoonlijke sessies van 1,5 uur per keer op locatie.

Loopbaancoaching traject €1.050,-*

5 intensieve, persoonlijke sessies van 1 uur (online)

* Dit tarief geldt voor particulieren en is exclusief 21%    BTW.

De sessies zijn afgestemd op jouw situatie en vraag

inclusief persoonlijkheidstest en tools

Het resultaat is, weten wat je wilt en hoe daar te komen.

Coaching Training Loopbaan Outplacement

bottom of page