top of page

Het verschil tussen de Persoonlijkheid (ego) en de Ziel


De persoonlijkheid is waar we ons mee identificeren als we het contact met onze Ziel kwijt zijn. Je leeft meer vanuit je hoofd en minder vanuit hart en zintuigen. Je bent je minder bewust van je eigen patronen. Je ratio is het belangrijkste instrument. Je leeft vooral van buiten naar binnen. De buitenwereld vind je verantwoordelijk voor gebrek aan liefde, erkenning en waardering. Je prioriteit is te overleven.

In de wereld die we kennen hebben we allemaal onze rollen zoals zoon, dochter, werknemer, zelfstandig ondernemer, moeder, vader, vriend, vriendin en ga zo maar door. Deze rollen gaan over de persoonlijkheid die je geworden bent in de materiële wereld. We zijn allemaal vanaf onze geboorte geprogrammeerd.


Vanuit je ziel ben je een spiritueel wezen in een aards lichaam.

Als je erkent dat je een ziel bent bewoon je jouw lichaam en

leef je vanuit wat voor jou fundamenteel waar voelt en dat je niet meegaat in wat de buitenwereld van jou verwacht. Je leeft van binnen naar buiten en niet andersom. Het gaat over diep vertrouwen en zekerheden durven loslaten.

Praktisch en realistisch zijn minder aan de orde, daar waar de buitenwereld dat wel vaak aan ons vraagt.

Als je afgestemd bent op ziel dan voel jij je het meest volledig jezelf en onbeschaamd. Dat is een gevoel en niet iets wat je kunt aanwijzen.


Je ziel heeft plannen met je en bewustzijn daarop is leren en ondervinden. Je ziel zal je steeds dingen laten zien waardoor je kunt ontwikkelen en inzicht krijgt op jouw pad. Het belangrijkste is dat je er voor open staat, luistert, stil wordt. Het zal niet altijd logisch zijn zoals je het kunt bedenken, want dan komt vaak de persoonlijkheid (je denken) er weer tussen. belangrijkste is dat je het pad blijft volgen. Dit vergt moed en oefening.

Alleen jij kunt je eigen zieletaal verstaan. Je bent uniek. Ken je die momenten dat je plotseling voelt, dit moet ik doen! Niets of niemand kan mij van dit pad afbrengen.


Als je leeft vanuit de intenties van je ziel zal het universum je steunen en zul je manifesteren wat je nodig hebt. Onze ziel is altijd verbonden met het universum.


Als je vanuit ziel leeft merk je dat je meer synchroniciteit ervaart. Van die momenten dat je in heerlijke verwondering bent en je afvraagt, hoe is dit mogelijk!


Wil jij ook meer vanuit je Ziel leven? Kijk dan eens op deze link en ga mee op Reis!

https://www.supervisioncoach.info/hartenziel

37 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page