top of page

WAKKER WORDEN

WAKKER WORDEN


De laatste 2 jaar is er steeds meer te lezen op socialmedia over wakker worden, leven vanuit je ziel, houden van jezelf, liefde en van 3D naar 5D.

Merk jij dat ook op?


Zelf voel ik dat ik hier steeds meer naar toegetrokken wordt. Bewuster in het leven sta met een steeds dieper vertrouwen. Hoe minder ik hard werk, mijn best doe om mee te doen, hoe meer er vanzelf op mijn pad komt. Het voelt ook steeds vrijer ondanks of misschien wel dankzij, het tijdsbeeld waar we nu in leven.


Er ontstaat een natuurlijke verdieping in mij. Steeds dichter bij wie ik in de kern, mijn bron ben. Mijn leven wordt steeds meer een whow! Dat ik dit nog mee mag maken! Ik voel dat in mijn persoonlijke leven, maar ook hoe ik dat mee kan nemen in mijn coachtrajecten.


In april van dit jaar startte ik met de opleiding Zielscoach van Eline Vrolijk. Eerst had ik haar boek gelezen ‘De schreeuw van de ziel’ Dit boek gaat over je onbeheersbare verlangen om jezelf te zijn. Een reis naar je oorspronkelijke zelf. Herken jij dat verlangen ook in jezelf?

Alleen al het maandelijks samenkomen met een groep gelijkgestemde ervaren coaches gaf mij al zo veel energie!


Al op dag 1 werd zo duidelijk dat zelfliefde een voorwaarde is om mijn/ons zielspad te lopen. En dat ik daar nog wel wat rafelrandjes had zitten om te onderzoeken. Ook op het gebied van socialisering en programmering kwam er nog van alles voorbij. Had het idee dat ik die stukken in mijn levensfase wel gehad had haha . . . maar sommige overtuigingen zetten zich toch vaster dan gedacht (brein) Door dat om meerdere lagen aan te kijken (fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch) werd mij duidelijk dat er nog een flink contract lag waarvan ik nog geen idee had, maar wel heel veel last van had. Het haalde mijn hogere trilling regelmatig behoorlijk naar benden en dat liet zich ook op diverse stukken in mijn leven (niet positief) zien. Wat een bevrijding heb ik daarna ervaren!

Prachtige tools hebben we gekregen in de opleiding. De eigen opschoning, de energiekracht van allemaal ervaren coaches die voor deze mooie persoonlijke groei gaan staan en nu alle ruimte om anderen te kunnen begeleiden als Zielscoach.

Laten we dit mooie en dankbare werk vooral steeds meer laten groeien. Een boodschap aan alle coaches die ook toe zijn aan een verdieping in (zelf)liefde.


How can it get any better than this?!15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page