top of page

Testemonials Retreats

25 september - 1 oktober 2022 Retreat Les Blancards (Zuid-Frankrijk)

Ik vond de retreat best wel spannend omdat er niets op voorhand vastlag van een programma. Maar vanaf het begin gaf Jogé een heel vertrouwd en liefdevol gevoel.
Ze heeft de juiste gave en bakken kennis om een groep te coachen en daarbij aandacht te hebben voor elke afzonderlijke deelnemer. Ik voelde me altijd gezien en gehoord. Ze weet je ook perfect te brengen naar je kern, je wijze bron en ze zette me aan het denken over mijn eigen blokkades. Deze retreat was het absoluut waard. De reis naar je ziel is intens en hobbelig, maar Jogé weet telkens hoe ze je tot rust kan brengen en perspectief kan geven.

Sofie D'Hulster

Schermafbeelding 2022-10-20 om 17.08.50.png

25 september - 1 oktober 2022 Retreat Les Blancards (Zuid-Frankrijk)

De retreat Leven vanuit je Ziel was een diepe reis in een prachtige setting om dieper in connectie met jezelf, elkaar en je ware zielsverlangens te komen. Het was fijn om in een andere omgeving aan de slag te gaan met je doelen, verlangens en het doorbreken of loslaten van angsten of blokkades. Ook de openheid, het delen en verbinding met de andere deelneemsters zorgde voor veel herkenning en support.
Jogé begeleide de retreat vanuit haar kennis, wijsheid en liefdevolle aanwezigheid. Voor iedereen die echt in alle rust en ruimte vanuit je zielsverlangens wil leven, echt een aanrader!

Femke de Jong

Schermafbeelding 2022-11-01 om 11.44.24.png

25 september - 1 oktober 2022 Retreat Les Blancards (Zuid-Frankrijk)

Wat een eye, of liever soul opener. Op het einde van de retreat bezocht ik Pont d’Arc: een erg krachtige en inspirerende plaats. Daar stond op een bord te lezen: “Like a totem, it evokes a doorway between two worlds: the visible and the invisible, the familiar and the wild, mystery and knowledge.”
Dat bord was voor mij geen toeval. Dit zijn exact de woorden die ik zou willen lenen om deze retreat en de begeleiding van Jogé te omschrijven: “Een totem, een deuropening tussen twee werelden: de zichtbare en de onzichtbare, de vertrouwde en de spannende, tussen mysterie en kennis.”
De retreat en Jogé zijn mijn brug, mijn Pont d’Arc geweest…mijn motivatie om mezelf nog dieper te leren kennen, in mijn kracht te staan en dit ook te tonen aan de buitenwereld…mijn brug tussen geleefd worden en actief leven.

 

De retreat bracht mij een diepe dankbaarheid: naar Jogé toe, naar de groep toe, naar “Les Blancards” (een fascinerende plek!), naar mezelf toe…maar nog veel breder dan dat: een diepe dankbaarheid voor kleine dingen, voor wie ik ben, voor de weg die ik afleg, voor wat het universum brengt…een rustgevend en tegelijk energiek gevoel.

Katia Hoorne

Coaching Training Loopbaan Outplacement

bottom of page