top of page

Ver-Wonder Walks

samen met een coach op ont-dekkingstocht

Ontwerp zonder titel (2).png
iStock-1253129649.jpg

NATUURLIJK EN VAN-ZELF

 

Dat de natuur ons veel te vertellen heeft dat weet je denk ik wel, we zijn zelf ook de natuur, maar ook echt de tijd nemen om de natuur in te gaan, dat schiet er nog weleens bij in hoor ik veel mensen zeggen. Al wandelend is het veel gemakkelijker om met elkaar in gesprek te zijn, jezelf te openen. Je hele lijf doet als het ware mee. Je komt gemakkelijker op ideeën en kunt zo maar iets loslaten wat al langer vastzit. Het kan heel gemakkelijk zijn om zo nieuwe inzichten te krijgen.

Daarom organiseer ik regelmatig Ver-Wonder Walks.

Als je tussentijds zin hebt in een gesprek met mij als coach of een andere deelnemer over wat jou bezighoudt dan kan dat. Niets hoeft, alles mag. Loslaten, de wind door de bomen horen ruisen, als we geluk hebben schijnt de zon! Jezelf stevig gronden/aarden, of juist alles loslaten, net wat voor jou passend is. Je bent van harte welkom! 

 

Alles mag ontstaan in het moment.

De eerstvolgende wandelingen vinden plaats op:

*  donderdag 18 mei 2023 Hemelvaartsdag

    om 09:30 uur Leusderheide Woudenberg

 

*  vrijdag 26 mei 2023 om 13:30 uur

    Hoevelakense Bos

*  zaterdag 3 juni 2023 om 09:30

    Landgoed Den Treek

*  zaterdag 17 juni 2023 om 09:30

    Castricum aan zee

We starten gezamenlijk met een stiltewandeling van ongeveer 15 minuten, waarmee je vanuit jezelf kunt verwonderen. Ergens halverwege zijn we op een 'open' plek en doen we gezamenlijk een Visualisatie (als je daar zin in hebt) die je ook online toegestuurd krijgt via Whatsapp. Dus vergeet je mobiel en oortjes niet :) De ene visualisatie helpt je om duidelijkheid te krijgen over levensvragen die je hebt. Een volgende keer kan het gaan over pure ontspanning, of juist meer over manifestatiekracht.

 

Tussentijds is er ook voldoende ruimte om mooie foto's te maken van de natuur en/of van elkaar.

Aan het eind van de wandeling kan het voorkomen dat we nog wat drinken/eten (naar behoefte en op eigen kosten).

De kosten zijn €32,50 (inclusief 21% btw en de visualisatie, die per keer ook weer een andere is) vooraf te voldoen per tikkie. 

Ga je mee Ver-wonderen?

Wij kijken uit naar de wandeling en kennismaking met jou!

PS: bij niet tijdige annulering (uiterlijk 24 uur van te voren) stuur ik je een tikkie van €25,- De wandeling gaat altijd door, tenzij er hele extreme weersomstandigheden zijn. 

Coaching Training Loopbaan Outplacement

bottom of page