top of page

Visualisatie- Wandeling

Ontspannen, Reflecteren, Bewust worden, Rust in je hoofd, Stress-weg, Beter Humeur, Creatiever, Beter Slapen, Weerstand Boost!

iStock-1253129649.jpg
iStock-1253129649.jpg

NATUURLIJK EN VAN-ZELF

 

Dat de natuur ons veel te vertellen heeft dat weet je denk ik wel, maar ook echt de tijd nemen om de natuur in te gaan, dat schiet er nog weleens bij in hoor ik veel mensen zeggen. Zelf vind ik het elke dag fijn om te lopen. Een keer alleen, maar ook samen met een vriend of vriendin, naast dat ik ook wandelcoaching geef. Al wandelend is het veel gemakkelijker om met elkaar in gesprek te zijn. Je hele lijf doet als het ware mee. Je komt gemakkelijker op ideeën en kunt zo maar iets loslaten wat al langer vastzit. Het kan heel gemakkelijk zijn om zo nieuwe inzichten te krijgen.

Daarom organiseer ik regelmatig visualisatie-wandelingen.

Als je zin hebt in een gesprek met anderen over wat jou bezighoudt dan kan dat. Niets hoeft, alles mag. Loslaten, de wind door de bomen horen ruisen, als we geluk hebben schijnt de zon! Jezelf stevig gronden/aarden, of juist alles loslaten, net wat voor jou passend is.

 je bent van harte welkom! 


De eerstvolgende vindt plaats op 6 januari 2023 en de volgende altijd op de eerste vrijdag van de maand van 10.00 - 12.30 uur.

We starten gezamenlijk met een stiltewandeling van ongeveer 20 minuten, waarmee je vanuit jezelf kunt verwonderen. Ergens halverwege zijn we op een open plek en doen we gezamenlijk een Visualisatie die je ook online toegestuurd krijgt. Deze kun je downloaden op je mobiel. Dus vergeet je oortjes niet :) De visualisatie helpt je om duidelijkheid te krijgen over levensvragen die je hebt.

Aan het eind van de wandeling drinken/eten we (naar behoefte en op eigen kosten) nog wat bij Restaurant Zuiver in Leusden, waar we ook geparkeerd staan.

De kosten zijn €35 (inclusief de visualisatie die per keer ook weer een andere is) contant te voldoen. We starten om 10:00 uur op de Vlooswijkseweg 3832 RG Leusden (Parkeerplaats Restaurant Zuiver).

Ga je mee Verwonderen?

Ik kijk uit naar de wandeling en kennismaking met jou!

PS: bij niet tijdige annulering (uiterlijk 24 uur van te voren) stuur ik je een Tikkie van €35,- We gaan overigens alleen lopen als het droog is. Als dat anders lijkt te zijn krijg je van mij 24 uur van te voren een berichtje.

Coaching Training Loopbaan Outplacement

IMG_20210518_154430.jpg
bottom of page