top of page

VerWonderWalk

samen met een (wandel)coach op ont-dekkingstocht

Ontwerp zonder titel (2)_edited.jpg
Ontwerp zonder titel (2)_edited.jpg

NATUURLIJK EN VAN-ZELF

 

Dat de natuur ons veel te vertellen heeft dat weet je denk ik wel, we zijn zelf ook de natuur, maar ook echt de tijd nemen om de natuur in te gaan, dat schiet er nog weleens bij in hoor ik veel mensen zeggen. Al wandelend is het veel gemakkelijker om met elkaar in gesprek te zijn, jezelf te openen. Je hele lijf doet als het ware mee. Je komt gemakkelijker op ideeën en kunt zo maar iets loslaten wat al langer vastzit. Het kan heel gemakkelijk zijn om zo nieuwe inzichten te krijgen.

Daarom organiseer ik VerWonderWalks.

Als je tussentijds zin hebt in een gesprek (coaching) over wat jou bezighoudt dan kan dat. Niets hoeft, alles mag. Loslaten, de wind door de bomen horen ruisen, als we geluk hebben schijnt de zon! Jezelf stevig gronden/aarden, of juist alles loslaten, net wat voor jou passend is. Je bent van harte welkom! 

 

Alles mag ontstaan in het moment.

We starten gezamenlijk met een stiltewandeling van ongeveer 10 minuten, waarmee je vanuit jezelf kunt verwonderen. Ergens halverwege zijn we op een 'open' plek en doen we gezamenlijk een Visualisatie (als je daar zin in hebt) die je ook online toegestuurd krijgt via Whatsapp. Dus vergeet je mobiel en oortjes niet :) De ene visualisatie helpt je om duidelijkheid te krijgen over levensvragen die je hebt. Een volgende keer kan het gaan over pure ontspanning, of juist meer over manifestatiekracht. Van te voren bepalen we gezamenlijk waar jij aan toe bent.

Tussentijds is er ook voldoende ruimte om mooie natuur foto's te maken als her-innering. 

 

 

Aan het eind van de wandeling kan het voorkomen dat we nog wat drinken/eten (naar behoefte en op eigen kosten).

De kosten voor de VerWonderWalk inclusief visualisatie en coaching zijn € 125,- per uur inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten verder dan 25 km vanaf Hoevelaken.

Ga je mee VerWonderen?

Ik kijk uit naar de wandeling en kennismaking met jou! We spreken samen een passende locatie af. Bos/Zee/Heide alles is mogelijk.

De wandeling gaat altijd door, tenzij er hele extreme weersomstandigheden zijn. Of we verplaatsen naar een ander moment.

Coaching Training Loopbaan Outplacement

bottom of page