top of page

Geleide Visualisatie 

In een geleide visualisatie worden vanuit een ontspannen houding fantasiebeelden opgeroepen welke je meenemen naar een bepaalde ervaring. Je kan het vergelijken met een lichte hypnose.

 

Veiligheid en rust

Je wordt bijvoorbeeld meegenomen naar een rustige plek in de natuur, waar het vredig is. Zie de plek voor je, voel hoe prettig de warmte is, zie de zonneschijn, enzovoorts. Door hier te blijven en alles voor je te zien ontstaat er vaak ook daadwerkelijk rust in je systeem.

Zonsondergang Foto Zomer Facebook Omslag (Instagram-bericht (Vierkant)).png

Wandel-Visualisatie

Heb je behoefte aan ontspanning en lekker naar buiten gaan? Zoek dan een mooie plek in de natuur, doe je oortjes in en start deze wandelmeditatie die het gevoel van ontspanning en gedachten loslaten vooral zal ondersteunen. Geniet ervan!

00:00 / 08:09

Bestellen

Wil je deze geleide visualisatie vaker beluisteren? Dan kan je deze bestellen via onderstaande knop. Je vult je gegeven in en via Whatsapp of e-mail, net wat je voorkeur heeft krijg je deze MP3 (nu nog kosteloos) binnen 24 uur toegezonden.

ae9494d0-85af-4348-a5c4-e1e71a8ae9bf.jpg

Of loop je een keer mee met een Ver-Wonder Walk? Met een lichtwerker op ont-dekkingstocht. Klik HIER voor de mogelijkheden.

bottom of page