My Space

Wanneer weet je het zeker?

 

Keuzes maken blijft voor veel mensen toch wel een dingetje. Je hoofd kan er dan ook redelijk van op hol slaan. Of juist ertussen zitten. Ken je dat? Ik merk dat zelf ook. Als ik keuzes maak alleen vanuit mijn hoofd dan merk ik dat ik steeds meer ga twijfelen en er dan ook niet uitkom.

Dag-retreat My Space

Begin van 2022 kreeg ik het gevoel dat er iets mag gaan veranderen in mijn coaching. Door hierop te visualiseren en mediteren, realiseerde ik mij dat ik meer mag gaan doen met retreats in het buitenland en dag-retreats in kleine groepjes en minder individuele coaching. Daar komen dan heel wat keuzes bij kijken. Bijvoorbeeld, ga ik het thematisch doen of helemaal in een open space? Dat laatste werd mij steeds duidelijker in de visualisaties, dus dan ga ik daarvoor. 

Inmiddels heeft de eerste try-out retreat in Frankrijk plaatsgevonden en het was een groot succes om op deze manier te werken. Referenties kun je vinden op mijn Instagram: https://www.instagram.com/lifecoach_joge/

Donderdag 27 oktober 2022 zal er een eerste try-out groepje van start gaan van maximaal 6 deelnemers.

Het zal een dag-retreat zijn waarbij jij mag komen met wat je wilt delen, waar je tegenaan loopt, wat je anders zou willen en vragen die hebt op het gebied van manifesteren vanuit je Ziel. Misschien ontstaat er een mooi gezamenlijk gesprek, of zie ik ineens een werkvorm die goed past bij jouw vraag. Of is het juist fijn om met elkaar momenten in stilte te zijn of de bossen in te gaan. Er is eindeloos veel mogelijk.

Er zal vooraf geen programma zijn, maar alles mag ontstaan in het moment, zijn met alles wat er is.

Woorden die bij mij opkomen als ik er in voel zijn: verbinding, samen zijn, transformatie, jij mag er helemaal zijn, manifestatie, bewustwording, moment voor jezelf, conflicthantering, eigen leiderschap, ontwikkeling, steeds meer jij, oefentuin en open space.

 

Spannend? Zou jij het aandurven om in zo veel open ruimte jezelf te zijn?

Voor wie:

  • Je wilt leven vanuit jouw unieke zelf 

  • Je zit al in een transformatieproces naar wie je echt bent, of je wilt dat meer ontwikkelen

  • Je vind in waarheid leven belangrijk

  • Je hebt al veel gedaan en je weet wat het betekent om jezelf te dragen.

  • Je voelt de behoefte om op reis te gaan en deelgebieden te onderzoeken, bijvoorbeeld op het gebied van relatie(s), vriendschappen, (zelf)liefde, omgaan met angst en onzekerheid, inspiratie, jouw onderneming/praktijk vormgeven/verdiepen, je loopbaan, wonen of anders.

  • Je hebt jezelf al vaker afgevraagd waarom lukt het mij toch niet om het leven te leven wat ik wel wil, en nu ga je ervoor

  • Je vind het fijn om de diepte in te gaan en samen te delen

  • Je wilt meer geluk ervaren in je leven

  • Je weet dat het tijd is om voor jezelf te (mogen) kiezen

Praktisch: 

De Try-out zal plaatsvinden in het MKB Park de Viersprong, ruimte de Specht. Zeisterweg 82, 3931 MG Woudenberg. We hebben hier ook de mogelijkheid om de bossen in te gaan als we de natuur erbij willen betrekken.

We zijn bij elkaar van 10.00 - 16.30 uur. Inloop om 09.30 uur. Vooraf vraag ik je €149 (ex.btw) te voldoen. Je krijgt hiervoor een factuur. Koffie en Thee is inbegrepen. De lunch verzorg je zelf.

Als jij je afvraagt of dit voor jou passend bel mij dan even, of stuur een whatsapp 06-20022129.

specht3.jpg
sfeerimpressie-buiten-6-scaled-scaled.jpg
Try-Out Beeing Here.png