top of page

Vakantie Coach-Week

In het najaar (2024) ga ik weer naar Les Blancards in Zuid-Frankrijk (Ardèche) https://lesblancards.com/ Zelf vind ik deze plek goddelijk om vakantie te vieren, maar ook om te kunnen werken als ik daar zin in heb. Ik kom hier al meer dan 10 jaar.

Het feit dat er een eigen bron is geeft mij een heel fijn aards gevoel. Daarnaast straalt het rust uit, midden in de natuur, bovenop een heuvel en het heeft heel wat luxe (2 zwembaden). Als ik het visualiseer kan ik daar zo van genieten.

 

Ik kijk er naar uit om er weer te zijn, maar ik heb besloten dat ik daar ook voor jou beschikbaar wil zijn als coach. Een week waarbij jij zelf voelt wat je nodig hebt. Er is van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan 1 op 1 coaching, yoga nidra, eindelijk tijd om je relatie een boost te geven, opstellingen, (coach)wandelingen, human design of eventueel iets gedeeld in een groep voor wie daar behoefte aan heeft. Wat dacht je van een avondje lekker swingen in de gewelfde kelders? Of een kanotocht over de Ardèche? Een heerlijke vakantie-coach week onder de zon en als je langer, of ervoor wilt boeken kan dat natuurlijk ook.

 

Ik heb niet de wens om iets te initiëren. Volgens mijn Human Design (Manifesting Generator) is dat ook niet de bedoeling, maar op het moment dat ik zo even door mijn Instagram foto’s ga kom ik mijn retreat van 2 jaar geleden tegen en direct voel ik hoe warm ik daar weer van word. Toch een soort uitnodiging ;)

 

Er is plek voor 7 personen, als je alleen een kamer zou boeken, maar mocht je er geen moeite mee hebben om met zn 2en in een 2-persoonsbed te liggen dan is er meer plek. De gites zijn ook met meerdere personen te delen (vrienden en vriendinnen) waardoor de kostprijs van een week ook weer voordeliger is.

 

Loop jij hier ook warm voor? Lekker naar de zon! Je boekt zelf je verblijf en voor die tijd bespreken we samen wat jouw wensen zijn en hoe ik jou/jullie daarbij kan ondersteunen.

Waar ben jij aan toe? Er is nog plek om te boeken (augustus/september/oktober). Samen bepalen we wanneer we gaan.

Meer weten? Stuur mij dan een bericht.

Testimonials retreat

Stuur onderstaand je gegevens dan neem ik contact met je op.

Dankjewel voor je inschrijving

Blancards.png
bottom of page