top of page

Mijn eigen Creatie-pad

Door de jaren heen ben ik mij steeds bewuster geworden over waar ik wil zijn, of zelfs de bedoeling is dat ik daar ben. Tot op de dag van vandaag leer ik daar nog in. Steeds komen er weer nieuwe mogelijkheden op mijn pad.

Ik merk dat stil worden in de natuur, mediteren en visualiseren mij goed helpt om helder te krijgen wat de bedoeling is. Als vanzelf krijg ik dan ingevingen en weet ik wat te doen en soms ook te laten heb.

Zo was ik jaren gelden zelf bij een weektraining waarbij je horoscoop werd neergezet in een opstelling (net als een familieopstelling) Het vond plaats in Les Blancards, een prachtige plek in de Ardèche (Frankrijk). Daar aangekomen voelde ik zo’n fijne energie. Alsof alles meehielp om de prachtigste inzichten te krijgen. Vanaf dag 1 voelde het als een plek waar ik vaker wilde zijn. Het voelde als thuis. In deze training kreeg ik heel helder wat mijn volgende stappen zouden zijn. Het doel werd om 2 x per jaar in Les Blancards een weektraining te geven aan mensen die op zoek waren naar wie ze zijn en hoe daar te komen. Uiteraard gecombineerd met een vakantie beetje voor- en na die tijd.

Thuisgekomen ben ik daarna gestart met het helemaal voor mij te zien, te visualiseren en er een visionboard van te maken. De beelden werden steeds helderder en Ik wist daardoor nog beter wat ik wilde zodat ik vervolgens ook mijn acties uit kon zetten. Een van die acties was dat ik het ook graag met anderen samen wilde doen. Heerlijk ook om elkaar te blijven inspireren en een groepsproces nog beter te kunnen ondersteunen. Na een website, flyeren en mailen lukte het om voldoende mensen aan te trekken voor deze heerlijke trainingen. Het ging als vanzelf . . . Ik voelde mij volledig op mijn plek, mede doordat ik zag hoe blij mensen weer naar huis gingen na hun ‘eigen reis’ en de doelen die ze vervolgens bereikten. Na een half jaar zagen we elkaar dan weer om dit te delen. Kortom, Doel bereikt!

Uiteraard heb ik ook periodes gekend, en nog, waar het echt gevraagd is om bij te stellen en dat er iets anders wordt gevraagd in mijn leven. Die momenten vragen dan weer om de rust op te zoeken en helder te krijgen wat er nu gevraagd wordt. Ik heb de neiging nog wel eens om wat snel te reageren, enthousiast te worden en direct te gaan handelen. Ik kan dan nog zo graag iets willen, maar als het niet geconnect is met een dieper gevoel, daar waar het van-zelf gaat, merk ik dat het niet werkt. Blijft een leerpuntje

Door de jaren heen kom ik nog steeds gemiddeld 2 x per jaar in Frankrijk. Ook op andere mooie plekken. Ik houd van dit land. Trainingen geef ik nu niet meer in Les Blancards, mede omdat de plek ook een transformatie heeft doorgemaakt. Je kunt er nu zeer comfortabele vakantie appartementen huren en genieten van de omgeving. Zeker een aanrader.

Tijdens mijn afgelopen zomervakantie kreeg ik een heel helder gevoel dat ik naast de 1 op 1 coaching ook weer training ga geven. Mensen zoeken nog steeds naar wie ze zijn en hoe daar te komen, wat is de bedoeling, en hoe kom je daarachter. Het creatieproces is inmiddels weer in volle gang. Een van de acties is dat ik je graag meer ga vertellen over hoe ik mijn doelen heb bereikt en uiteraard zal je ook lezen dat ik mijn valkuilen heb en hoe ik daarmee om ben gegaan.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page